Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Hotel The Royal Horseguards 5*

  Descriere

  Situat intre Raul Tamisa si Piața Trafalgar, acest frumos hotel de 5 stele ofera o combinatie luxoasa de istorie si stil modern. Hotelul dispune de un restaurant categoria AA Rosette, o sala de gimnastica si vedere la rau.
  Hotelul The Royal Horseguards a fost distins cu prestigiosul premiu Hotelul Anului AA London 2010-2011. Hotelul are sediul Intr-o cladire de categoria I cu vedere la London Eye si se afla la doar cativa pasi de Galeria Nationala. De asemenea, este foarte aproape de Covent Garden si Theatreland.
  Dormitoarele ofera o eleganta victoriana, dar si dotari moderne, inclusiv internet gratuit Wi-Fi, articole de toaleta Elemis, televizor LCD de 32 inch si iPod docking station. Pana si In baie se gaseste un televizor cu plasma.
  Liniștitul restaurant One Twenty One Two al Hotelului Royal Horseguards, dispune de un bar primitor cu pian si ofera mancaruri si vinuri rafinate. De asemenea, aveti la dispozitie o terasa pentru a lua masa In aer liber.

  Website: http://www.guoman.com/

   

   

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search