Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Dubai

  Dubai este centrul financiar si turistic al Emiratelor Arabe Unite și totodată cel mai populat stat component. Este situat pe malul sudic al Golfului Persic si  are un climat subtropical, astfel incat perioada cea mai buna de vizitare este intre lunile noiembrie si martie. Dubai reprezinta pentru europeni (si nu numai) un loc exotic, plin de contraste, deoarece aici constructiile moderne de sticla coexista cu moschee si case vechi, iar tehnologia de ultima ora se impleteste cu traditiile. Hotelurile de lux, plajele cu mare cristalina, insulele artificiale, zecile de magazine si mall-uri, cladirile cu arhitectura futurista si viata de noapte bogata reprezinta tot atatea motive pentru care Dubai-ul este o destinatie turistica de top.


  Senior Voyage - excursii gratuite:

  1. Tur de oras (Dubai) - 1/2 zi. In acest tur vom merge catre Bastakeya, cel mai vechi district rezidential din Dubai. Acolo vom avea timp liber la dispozitie pentru o scurta plimbare (15-20 min). Ne vom deplasa catre Dubai Museum, ne vom plimba prin “Old Souks” (Piata de mirodenii si Piata de aur), vom merge de-a lungul Jumeirah Road si vom face fotografii in fata Mosheei Jumeirah. De asemenea, avem programate vizite la centrul islamic de manufacturi si o sedinta de fotografii la Burj al Arab.

  Senior Voyage - excursiile optionale:

  1. Safari in Desert cu cina Barbeque si spectacol local (55 Euro/persoana). Va promitem o experienta fotografica unica, in timp ce priviti apusul desupra desertului. Plecam dupa-amiaza intr-un vehicul catre desert, pentru a ne aventura printre dune de nisip auriu, catre inima desertului. Ne vom opri pe parcurs pentru o sedinta foto la o ferma de camile. Catre seara ajungem la locul de intalnire din desert, unde vom fi intampinati in stil traditional arabesc. Ne vom bucura de un ambient prietenos in tabara de beduini, cu mese joase, covoare traditionale si pernute pentru a sta cat mai confortabil. Vom putea experimenta plimbari pe camila, picturi cu henna, putem proba costume arbesti sau ne putem bucura de diversele arome de la Shisha (narghilea). Merita sa degustam din bufetul ce contine o larga varietate de carnuri, salate si deserturi. Aceasta seara impresionanta se va desfasura sub cerul luminat de miliarde de stele, bucurandu-ne in acest rastimp de spectacolul exotic al dansatorilor din buric.

  2. Tur oras - Abu Dhabi (55 Euro/persoana). Plecand din Dubai, ne sunt necesare aproximativ 2 ore sa ajungem in Abu Dhabi. Pe parcurs vom trece pe langa portul Jebel Ali si Zona Libera, care este cel mai mare port artificial din lume. Dupa ce ajungem in capitala, vom vizita Moscheea cea Mare, o capodopera a artei si frumusetii. Ne vom opri pentru o sesiune de fotografii in fata la Emirates Palace. Vizita la The Heritage Village va va introduce in atmosfera din trecut, prezentandu-va realist modul de viata din trecut al cetatenilor din Emiratele Arabe Unite. Turul se incheie pe insula Yas, unde puteti admira Ferrari World.

  3. Dhow cruise cu cina pe Dubai Creek (35 Euro/persoana). Dhow este un vas traditional din lemn folosit in vremurile stravechi pentru comert. Vasul este acum decorat cu lumini colorate, insufland o atmosfera specific arabeasca. Vom naviga pe apele linistite ale raului, admirand orasul in continua dezvoltare si expansiune. Putem admira the Heritage Village, parcul national din Dubai, Camera de Comert si podurile frumos construite din Deira. Orasul este impartit de Dubai Creek in Deira si Bur Dubai, raul avand o lungime de 14 km.

  4. Alte variante de a petrece timpul liber:
  Tur complet de oras (Dubai) & Aquarium - 65 Euro/persoana;
  Vizita la Burj Kalifa (costul biletului de intrare) - 40 Euro/persoana;
  Dhow Cruise cu cina pe Dubai Marina - 50 Euro/persoana;
  Palm Cruise (2 ore) - 85 Euro/persoana;
  Croaziera cu catamaranul cu masa de pranz inclusa (4 ore) - 155 Euro/persoana;
  Cina/pranz la Burj al Arab - 147 Euro/persoana;
  Ceaiul de dupa-amiaza la Burj al Arab (Sky view bar) - 147 Euro/persoana;
  Cocktail la Burj al Arab (Sky View) - 97 Euro/persoana;
  Tur cu elicopterul (15 minute)-cu transfer inclus -185 Euro/persoana;
  Tur cu elicopterul (25 minute)-cu transfer inclus - 290 Euro/persoana;

   

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search