Brevet de turism

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Toscana

  Toscana - Este asezata in mijlocul Italiei, iar fluviul Arno - cel mai mare fluviu din regiune - strabate tot tinutul. Acesta este compus din minunate colini toscane renumite pentru plantatii viticole si culturi de maslini.Toscana este considerata a fi punctul de pornire al Renasterii, datorita unor nume mari ca Michelangelo, Leonardo da Vinci sau Donatello. Aceasta este de asemenea cunoscuta ca si leaganul limbii si culturii italiene. Poeti si scriitori ca Dante, Machiavelli sau Boccacio si-au lasat amprenta pe aceste locuri. Sase localitati toscane au fost desemnate ca facand parte din Patrimoniul Mondial UNESCO: Centrul istoric al Florentei, centrul istoric al Sienei, piata catedralei din Pisa, centrul istoric al San Gimignano, centrul istoric al Pienza si Val d’Orcia. Toscana are si o veche, dar si noua traditie muzicala, si a oferit lumii multi compozitori si muzicieni, cum ar fi Giacomo Puccini si Pietro Mascagni. Sudul Toscanei este insa diferit fata de restul regiunii, in Maremma specifice fiind marea albastra, plajele lungi, rocile negre, dealurile acoperite de paduri, mlastinile si terenurile netede si baile termale naturale. Ca principal obiectiv turistic putem mentiona Parco Naturale della Maremma. In centrul Toscanei, aproape de Florenta putem gasi Volterra,orasul alabastrului prin excelenta. Aici remarcam de asemenea si Muzeul Alabastrului. Toscana este renumita in jurul lumii si pentru vinurile sale de calitate. Se pot vizita podgoriile unde se produc clasicele vinuri Chianti, nobilul Brunello di Montalcino si vinuri albe aromate, precum Vernaccia di San Gimignano.


  SENIOR VOYAGE - Excursii gratuite:

  1. Bologna - tur de oras! Se viziteaza orasul Bologna cu un tur panoramic, pornind de la fantana lui Neptun, indreptandu-ne apoi spre Piazza Maggiore cu Palazzo D’Accursio, Bazilica Sf. Petroniu, Muzeul Morandi si Muzeul Civic Arheologic. Vom efectua acest tur in prima sau ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

  2. Prato. Este localizat langa orasul Florenta cu multe puncte de interes: Basilica, Piata Centrala cu Fantana lui Bacchus si Primaria orasului, Palatul Praetorian – unde puteti admira lucrarile lui Bernardo Daddi, Giovanni da Milano, Filippo and Filippino si multi alti artisti. Tot aici se afla Basilica Santa Maria delle Carceri care a fost construita din ruinele unei vechi inchisori, Palatul Datini, Biserica San Domenico, Muzeul de Pictura murala. Piazza Santa Maria delle Carceri continua de-a lungul strazii Via Mazzini si ajunge in Piazza San Marco, punctul de intalnire intre orasul vechi si modern.
  Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

  SENIOR VOYAGE - Excursii optionale:

  1. Florenta si Chianti (45 Euro) - Florenta are foarte multe lucruri de oferit. Sunt multe muzee si monumente care nu trebuie ratate cum ar fi: Galeria Uffizi, Piata Duomo impreuna cu Catedrala, Baptisteria, Turnul Giotto, Palatul Pitti, Gradinile Boboli, Piata Santa Maria Novella si bineinteles Piazzale Michelangelo. Piazzale Michelangelo este o piateta construita pe varful unui deal de unde aveti vederi panoramice asupra orasului Florenta. Putem ajunge aici cu autobuzul sau urcand treptele din Lungarno della Zecca. In cel mai mare muzeu de arta din lume, Galeria Uffizi, sunt picturi de Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo si alti mari artisti ai renasterii. Putem admira fabuloasa priveliste asupra Florentei din Turnul lui Giotto (Campanile di Giotto) 85 m inaltime. In varful turnului se ajunge urcand cele 414 trepte. Turnul este placat cu marmura de Toscana, alba, verde si roz. Vom vizita apoi si Chianti - ce ofera peisaje unice, cu dealuri blande, verzi acoperite cu podgorii vaste si plantatii de masline, cu sate mici de piatra, parohii caracteristice si case rurale din piatra. Zona viticola a Chianti se intinde in apropiere de Florenta si chiar catre Arezzo, Pistoia si Montepulciano. Putem vizita cramele atat de renumite in lume

  2. Cinque Terre si Genova (55 Euro) - Nu ratati plimbarea de pe Sentiero Azzuro care leaga cele cinci orasele ale Cinque Terre: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza si Monterosso al Mare - care se inalta spectaculos intre doua promontorii ce se intind pe tarmul stancos al coastei ligurice, din nord-vestul Italiei. Excursia poate incepe din sud-vest, din Riomaggiore, cel mai frumos dintre cele cinci orase, urmand Via dell’Amore (Drumul Indragostitilor) pana la Manarola, cel mai vechi sat. Un drum abrupt, linistit, pe care se pot intalni pescari, leaga Corniglia de Vernazza, la capatul caruia se intrevede destinatia finala, Monterosso al Mare, oras plin de vizitatori. Vom continua deplasarea catre orasul port Genova inscris in lista Patrimoniului Mondial Unesco. Vom vizita portul vechi al orasului, Acvarium (cel mai mare acvariu din Italia, si al doilea din Europa), farul La Lanterna 117m unul din vechile simboluri, Catedragala San Lorenzo si Palatul Dogilor sau Palazzo dei Rolli.

  3. Pisa si Insula Elba (65 Euro) - Un tur pietonal al Pisei in care se viziteaza obiectivele reprezentative pentru acest oras: Piata Miracolelor - este considerata mandria Pisei (aici aflandu-se Domul din Pisa, Turnul Inclinat, Baptiseriul Sf. Ioan). Insula de doar 224 de metri patrati a Elbei este incarcata de mii de ani de istorie, panorame uluitoare si povesti despre oameni si civilizatie. Gasim cateva amintiri ale trecutului sau glorios vizitand insula, de la descoperirile arheologice din muzee pana la fortaretele impresionante si constructiile militare cum ar fi Castelul Volterraio si apoi catre resedintele lui Napoleon ale anilor 1800, cum ar fi Palazzina dei Mulini.

  4.San Gimignano-Siena-Assisi (60 Euro) - Dimineata vom porni spre San Gimignano, sat micut, faimos pentru arhitectura sa medievala si a turnurilor care ofera o priveliste impresionanta asupra orasului. Face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO din 1990, oferind turistilor posibilitatea de a vizita biserica San Francesco, Piazza della Cisterna si Piazza del Duomo, Collegiata- fosta catedrala a satului, Capella di San Gimignano si Muzeul Civic si de a se bucura de vinul sau alb, Vernaccia di San Gimignano. Vom porni mai departe spre Siena, oras inscris si el in Patrimoniul Mondial UNESCO. Principale obiective turistice ce nu trebuie ratate sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia- localizat in Piazza del Campo, Universitatea Siena, Domul din Siena - una din cele mai frumoase catedrale din Italia, Casa Sf. Caterina – locul nasterii si casa in care a locuit Sf. Caterina. In cursul dupa-amiezii vom porni spre Assisi, orasul natal al Sfantului Francisc, ocrotitorul Italiei. Vom face un tur de oras vizitand obiective cum ar fi: Piazza del Comune, Museo e Foro Romano, Basilica de San Francesco, Domul si Basilica di Santa Chiara.

  5. Padova si Venetia (60 Euro) - Vom porni mai intai spre Padova oras de o frumusete neasteptata unde arta, natura, cultura, stiinta si spiritualitatea sunt un amestec unic. Vom vizita cele mai importante obiective turistice si anume Capella degli Scrovegni, Musei Civici, Piazza del Santo, Baptisteriu si Palazzo della Ragione. Urmatorul oras pe care il vom vizita este Venetia, care poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Acesta este impartit in sase sestieri, sau cartiere, cate trei de fiecare parte a Grand Canale- cea mai mare artera principala maritima. Nu putem sa ratam plimbarea pe langa Grand Canale si cele mai faimoase obiective ale orasului: Piata San Marco cu Basilica San Marco si Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Colectia Peggy Guggenheim, Biserica Santa Maria della Salute si Ca’d’ Oro.

  6. San Marino - Rimini - Ravenna (50 Euro) - San Marino, republica independenta, esta a treia cea mai mica tara din Europa, dupa Vatican si Monaco. Vom vizita centrul istoric cu Basilica Sf Marino, Palatul Guvernului si cele 3 cetati ale orasului: Guaita, Montale si Cesta ce se afla in punctul cel mai intalt al muntelui Titano. La 20 de km se afla Rimini – capitala turismului italian de coasta. Podul Tiberius, Piata Trei Martiri - cea mai mare piata, Biserica Sfantului Augustin sunt obiectivele importante de aici. Ultimul oras, Ravenna este cunoscuta ca si Orasul de Mozaic din cauza monumentelor decorate cu mozaic in sec V-VI. Vom porni din Piazza del Popolo, Bazilica San Vitale, Mausoleul Galla Placidia, Baptisteriul Neonian.

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search