Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Revelion extern 2018

   

  Revelion in Grecia - Paralia Katerini

  PARALIA - METEORA - KASTORIA - SALONIC
  Date de plecare: 29.12.2017
  Circuit autocar, 5 zile

  Tarif: 99 Euro + 299 Lei/persoana

  Program

  Ziua 1: Vineri, 29 decembrie. BUCURESTI - PARALIA KATERINI (735 Km)

  Ora 05:45 - Imbarcarea: Bucuresti, Gara de Nord - Muzeul CFR.
  Ora 06:00 - Plecare din Bucuresti pe traseul Ruse - Sofia - Paralia Katerini. Scurt popas la Manastirea Rila, cel mai mare complex monahal de pe teritoriul Bulgariei si, totodata, unul din cele mai importante monumente culturale, istorice si arhitecturale cunoscute in Europa Rasariteana. Sosire la Paralia Katerini in cursul serii; cazare.

  Ziua 2: Sambata, 30 decembrie. METEORA- VALEA TEMBI (470 Km)

  Mic  dejun. Deplasare la Kalambaka(program optional), un orasel cochet cu case albe si gradini pline de flori, asezat in umbra fascinantelor manastiri ale complexului monahal de la Meteora, al doilea centru religios al Greciei (dupa Muntele Sfant Athos), unde vom vizita  manastirile "suspendate intre pamant si cer", un fenomen unic in lume(se viziteaza manastirile Sf. Stefan si Marele Meteor). Tot aici vom fi initiati in tainele fauritorilor de icoane din incinta atelierului Zindros. Pe traseul de intoarcere poposim in Valea Tembi, un defileu ingust de circa 10 km lungime, care urmareste cursul raului Pinios, unde vom vizita Biserica Sfintei Paraschiva si izvorul cu acelasi nume, despre apa caruia se spune ca poseda puteri tamaduitoare. 

  Ziua 3: Duminica, 31 decembrie. KASTORIA - VERGINA (390 Km)

  Mic dejun. Excursie la Kastoria (program optional), una dintre cele mai pitoresti localitati ale Greciei, amplasata pe malul lacului cu acelasi nume. Kastoria este privitca un adevarat “muzeu in aer liber”, unde urmele istoriei se regasesc pe strazile sale: s-au pastrat peste 72 biserici byzantine si medievale, panorama orasului fiind completata si de conacele vechi din perioada dominatiei turcesti. Inca din timpurile Bizantului, orasul este celebru si pentru numeroasele fabrici de blanuri . Pe traseu, popas la Vergina, unde vom vizita siteul arheologic ce adaposteste, printre altele, mormintele regilor Macedoniei, inclusiv cel al lui Filip al II-lea, tatal lui Alexandru cel Mare.
  Seara, masa festiva de Revelion la complexul Yakinthos din Paralia Katerini (program optional).

  Ziua 4: Luni, 1 ianuarie. MUNTELE OLIMP (60 Km)

  Mic dejun. Incursiune pe Muntele Olimp - Dion si Manastirea Dionisos (program optional). Prima oprire este in Litochoro, un orasel de munte cochet, un adevarat labirint de stradute pietruite care serpuiesc printre cladiri traditionale cu ferestre arcuite, porti vechi din lemn si acoperisuri viu colorate. Urmatorul popas il vom face la refugiul Stavros, situat la 910 metri altitudine, de unde vom admira fermecatoarea panorama a regiunii Pieria, intre Marea Egee si poalele muntelui. Ajungem la Muntele Olimp - cel mai inalt munte din Grecia (2.917 m). Muntele este cunoscut in intreaga lume pentru importanta sa culturala si ecologica. In 1981, UNESCO il declara Rezervatie a Biosferei, iar Comunitatea Europeana il include pe lista "Celor mai importante Habitate Naturale pentru Protectia Pasarilor din Europa". Dupa ce vom admira indelung peisajul din Parcul National Olimp, pornim catre manastirea Sfantului Dionisie. Complexul manastiresc cuprinde, pe langa frumoasa biserica, si un muzeu unde sunt expuse multe obiecte de cult, de la papirusuri foarte vechi, harti si imbracaminte, pana la moaste ale unor sfinti. Aici se afla si o farfurie de argint - donatie facuta de domnitorul Moldovei, Stefan cel Mare.
  Dupa amiaza, program liber.

  Ziua 5: Marti, 2 ianuarie. PARALIA KATERINI - SALONIC - BUCURESTI (735 Km).

  Mic dejun. Plecarea spre tara. Popas la Salonic (aproximativ 2 ore) - al doilea oras ca marime din Grecia. Vizita va incepe cu o plimbare pietonala la Biserica Sf. Dumitru, patronul orasului, dupa care vom cobori spre centru in Piata Aristotel. Vom incheia traseul pietonal cu Turnul Alb - simbolul orasului. Se continua traseul pe ruta Promachonas - Sofia - Ruse - Giurgiu. Sosire in Bucuresti, Gara de Nord - Muzeul CFR, seara - aproxora 23:30, in functie de traffic si formalitatile vamale.

  Note

  Grup minim: 25 persoane.
  Acte necesare: Carte de identitate in curs de valabilitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara Grup minim.
  Numele si numarul de telefon insotitorului de grup se va comunica cu maxim doua zile inaintea plecarii.

  Observatii

  Conditii generale:
  Oferta turistica este parte integranta din contract. 
  Pentru grup mai mic de 20 de persoane tariful se poate  majora. 
  Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%. 
  In cazul circuitelor unde hotelurile nu sunt nominalizate, conform ofertelor cazarile sunt asigurate in unitati de cazare de 2-4*, iar nominalizarea acestora se face cu minim 7 zile inainte de plecare.
  Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare. 
  Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la cazare.
  Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%. 
  Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele. 
  Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). 
  Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
  Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor. 
  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

   

  Revelion in Grecia - Atena

  Salonic - Meteora - Atena - Pireu - Delfi - Sofia
  Date de plecare: 29.12.2017
  Circuit autocar, 6 zile

  Tarif: 299 Euro/persoana

  Program

  Ziua 1: (29.12.2017). Bucuresti - Sofia - Aleksander Nevski - Riviera Olimpica (780 km)

  Plecare din Bucuresti, vis a vis de Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 05:00, pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Russe. In Bulgaria vom face o oprire in centrul Sofiei, la Catedrala Aleksander Nevski si Biserica Bizantina Sfanta Sofia. Intram in Grecia prin punctul vamal Kulata - Promahonas si ne continuam drumul spre Riviera Olimpica. Seara cazare in Paralia Katerini la hotel 3*.

  Ziua 2: (30.12.2017). Paralia - Meteora - Sfanta Paraskevi - Atena (600 km)

  Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, al doilea centru monahal ortodox, dupa Muntele Athos. Prima vizita va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. La poalele Meteorelor ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (Sfantul Stefan si Manastrirea Marele Meteor - intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3 Euro/persoana/obiectiv). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre capitala Greciei. Seara cazare in Atena la hotel 3*. 

  Ziua 3: (31.12.2017). Atena - Portul Pireu - Cartierul Olimpic

  Mic dejun. Tur de oras Atena: Stadionul Olimpic, Parlamentul si Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Pietele Omonia si Karaiskaki. Dupa tur, vizita cu ghid local la Acropole (bilet de intrare optional: 20 Euro/adult 18-64 ani, gratuit pentru copii pana in varsata de 18 ani, 10 Euro/adult cu varsta minima 65 ani), leaganul civilizatiei antice elene, este un monument al arhitecturii mondiale, unde vom admira vestigiile pastrate de aproape 2500 de ani, precum templele Parthenon, Erechteion, Athena Nike, propileele, Odeonul. In continuare strabatem pietonal renumitul cartier Plaka spre Ariopag - primul tribunal din lume, loc de unde a cuvantat Apostolul Pavel prima data atenienilor, Agora, forumul Roman, Mitropolia. Timp liber pentru pranz in cartierul Plaka. Dupa amiaza cazare la acelasi hotel. Seara, masa festiva de Revelion la restaurantul hotelului (Se achita optional la inscriere: Tarif 90 Euro). Muzica live, dans, program specific, surprize! 

  Ziua 4: (01.01.2018). ATENA - Croaziera pe Marea Egee (optional)

  Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, va propunem croaziera de o zi la trei insule in Golful Saronic (Marea Egee): Insula Egina (unde se poate vizita individual Manastirea Sfantului Nectarie, canonizat in anul 1961), Insula Poros si Insula Hydra. Pret informativ: 95 Euro/persoana. Include: transfer hotel - port - hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas. Seara intoarcere la Atena si cazare la acelasi hotel.

  Ziua 5: (02.01.2018). Atena - Delfi - Paralia Katerini (495 km)

  Mic dejun. Dimineata plecam spre Delfi, orasul antic, casa si altarul oracolului in mitologia elena, dedicat zeului Apollo (in legenda homerica, Apollo a fost initial zeul zilei, al luminii si al artelor). Vechii greci considerau Delphi ca fiind centrul universului. A reprezentat secole intregi, epicentrul spiritual al lumii antice. Vizita individuala in situl arheologic. Continuam traseul catre Paralia Katerini pe ruta: Lamia - Larissa - Valea Tembi - Platamonas. Seara cazare la Paralia Katerini hotel 3*.

  Ziua 6: (03.01.2018). PARALIA KATERINI - SALONIC (tur de oras inclus) - BUCURESTI (780 km)

  Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre casa, iar in cursul pranzului realizam un tur panoramic al orasului Salonic cu autocarul, cu scurte opriri la Catedrala Sfantul Dimitrie si la Turnul Alb (simbol al orasului, datand din sec. XVI). In cursul pranzului plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

  Note

  Grup minim: 40 persoane. Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 15 Euro/persoana; Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 25 Euro/persoana; Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 35 Euro/persoana.
  Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
  Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
  Asigurarea medicala si asigurarea storno nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
  Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
  In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor;
  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

   

  Revelion in Turcia - Kusadasi

  Istanbul - Kusadasi
  Date de plecare: 29.12.2017
  Circuit autocar, 7 zile

  Tarif: 199 Euro + 399 Lei/persoana

  Program

  Ziua 1: Vineri, 29 decembrie. BUCURESTI - AYVALIK (1145 Km)

  Ora 05:00 - Imbarcarea: Bucuresti, Gara de Nord - Muzeul CFR.
  Ora 05:15 - Plecare pe traseul  Giurgiu - Ruse - Edirne - Ayvalik. Sosire seara tarziu si cazare la hotel Mare 4*.

  Ziua 2: Sambata, 30 decembrie. AYVALYK - KUSADASI (245 Km)

  Mic dejun. Plecare spre Kusadasi. Popas la Bergama (Pergam), unde vom vizita Teatrul de peanticul Acropolis, Bazilica cea Rosie-Biserica Sf. Ioan, prima biserica din cele 7 biserici ale Apocalispei si Cetatea Pergam, recunoscuta in antichitate pentru marea biblioteca si pentru centrul medical fondat de Galen. Cina si cazare in Kusadasi.

  Ziua 3: Duminica, 31 decembrie. KUSADASI

  Mic dejun. Excursie la Efes, cel mai bine conservat oras antic unde se viziteaza Templul zeitei Artemis (una dintre cele 7 minuni ale lumii), cetatea Efes (Biblioteca lui Celsus, marele teatru in care a predicat Sf. Apostol Pavel), Casa Fecioarei Maria din Efes care este, conform traditiei locului, drept locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti. Continuam cu vizitarea Muzeului Ephesus din Selcuk, precum si a complexului comercial cu fabrica de pielarie. Seara, masa festiva de Revelion.

  Ziua 4: Luni, 01 ianuarie. KUSADASI - PAMUKKALE (185 Km)

  Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau shopping in Bazar. Optional, croaziera pe Marea Egee - o relaxanta plimabare pe mare cu masa de pranz inclusa, care va va oferi ocazia sa admirati minunatul tarm al statiunii, cu opriri in mici golfulete pentru poze. Dupa-amiaza, plecare spre Pamukkale. Sosire seara si cazare la Hotel Koray 3*.

  Ziua 5: Marti, 2 ianuarie. PAMUKKALE - ISTANBUL (658 Km)

  Mic dejun. Vizitam Pamukkale sau “Castelul de bumbac”, cu terasele calcaroase cu apa termala (fenomen unic in lume). Pamukkale este un loc unde ajungeau calatorii dornici de o oaza de liniste si de meditatie, astazi zona de mare interes turistic inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizitam si ruinele anticului oras Hierapolis, nume tradus prin „orasul sacru”, fondat de catre Eumenes al II-lea, rege al Pergamonului. Sosire seara in Istanbul si cazare la Hotel Selenay 3*.

  Ziua 6: Miercuri, 3 ianuarie. ISTANBUL

  Mic dejun. Incepand cu ora 08:30, intreaga zi o dedicam descoperirii splendorilor fostei capitale otomane, unicul oras intins pe doua continente, locul in care doua lumi diferite si fascinante: Europa si Asia, se unesc. Vom incepe vizitarea orasului cu Biserica Bizantina Sfanta Sofia (Hagia Sophia) si Palatului Topkapi - fostul palat al sultanilor si actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, sabia lui David. Continuam cu Piata Sultanahmet: Moscheea Albastra (Sultanahmet Mosque), Hipodromul si Basilica Cisterna. Dupa-amiaza, optional croaziera pe stramtoarea Bosfor, care desparte marea Neagra de marea Marmara (aproximativ 90-120 minute), parcurgandu-se un traseu interesant pe langa malul European, pana la cel de-al doilea pod peste Bosfor (Fatih Sultan Ahmet) si retur pe partea Asiatica. Se pot admira: podul Galata si Turnul Galatei, Yenikapi Camii, zidurile palatului Topkapi, palatul Dolmabahce, etc. Cazare la Hotel Selenay 3*.

  Ziua 7: Joi, 4 ianuarie. ISTANBUL - EDIRNE - BUCURESTI (645 km)

  Mic dejun. Ora 08:30 - plecare din Istanbul pe ruta Edirne - Ruse - Stara Zagora - Giurgiu. In Edirne (maximum 1 ora) se viziteaza Moscheea Selimiye, una dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Importanta acesteia este subliniata de existenta celor patru minarete de care este inconjurata, dar si de numarul mare de ferestre: nu mai putin de 999. Sosire in Bucuresti, Gara de Nord - Muzeul CFR, in cursul serii, in functie de trafic si formalitatile vamale.

  Note

  Grup minim: 30 persoane.
  Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
  Numele si numarul de telefon insotitorului de grup se va comunica cu maxim doua zile inaintea plecarii.

  Observatii

  Conditii generale:
  Oferta turistica este parte integranta din contract. 
  Pentru grup mai mic de 20 de persoane tariful se poate  majora. 
  Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%. 
  In cazul circuitelor unde hotelurile nu sunt nominalizate, conform ofertelor cazarile sunt asigurate in unitati de cazare de 2-4*, iar nominalizarea acestora se face cu minim 7 zile inainte de plecare.
  Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare. 
  Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la cazare.
  Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%. 
  Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele. 
  Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). 
  Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
  Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor. 
  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

   

  Revelion in Istanbul

  Date de plecare: 29.12.2017
  Circuit autocar, 5 zile

  Tarif: 239 Euro + 329 Lei/persoana

  Program

  Ziua 1: Vineri, 29.12.2017. BUCURESTI - ISTANBUL (645 km)

  Ora 05.00 - Imbarcarea: Bucuresti, Gara de Nord - Muzeul CFR.
  Ora 05.15 - Plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu - Ruse - Stara Zagora - Edirne - Istanbul. Sosire seara in Istanbul dupa 18:30 - tur panoramic Istanbul (se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri). Cazare la Hotel Selenay 3*.

  Ziua 2: Sambata, 30.12.2017. ISTANBUL

  Mic dejun. Incepand cu ora 08:30, intreaga zi o dedicam descoperirii splendorilor fostei capitale otomane, unicul oras intins pe doua continente, locul in care doua lumi diferite si fascinante: Europa si Asia, se unesc. Vom incepe vizitarea orasului cu Biserica Bizantina Sfanta Sofia (Hagia Sophia) si Palatului Topkapi - fostul palat al sultanilor si actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, sabia lui David. Continuam cu Piata Sultanahmet: Moscheea Albastra (Sultanahmet Mosque), Hipodromul si Basilica Cisterna. Dupa-amiaza timp liber.

  Ziua 3: Duminica, 31.12.2017. ISTANBUL - Insula Printului

  Mic dejun. Timp liber in Istanbul pentru vizite individuale sau croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului (include turul insulei cu trasura si masa cu specific pescaresc). Insula Printului face parte dintr-un lant de noua insule, dintre care patru sunt mai importante: Buyukada, Heybeliada, Burgazada si Kinaliada. Pe tot parcursul plimbarii, care dureaza o ora si jumatate, se pot admira malul european si asiatic al Istanbulului. Pe insula vom face o plimbare cu trasura pentru a admira strazile inguste, ticsite de tarabele cu fructe si peste proaspat (program optional cu durata aproximativa 08:30 - 17:00). Seara (optional) vom participa la masa festiva de Revelion la Restaurantul Gar Music Hall (www.garmuzikhol.com). 

  Ziua 4: Luni, 01.01.2018. DOLMABAHCE - Croaziera pe Bosfor

  Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sugeram vizita la Palatul Dolmabahce (Versailles-ul Istanbulului), unul dintre cele mai fascinante palate din lume, construit in secolul 19, fosta resedinta a liderului suprem Mustafa Ataturk (se spune ca Dolmabahce a costat 5 milioane de galbeni, echivalentul a 35 tone de aur!). La ora 14:00 intalnire cu ghidul pentru croaziera pe stramtoarea Bosfor, care desparte Marea Neagra de Marea Marmara. (program optional, aproximativ 90 -120 minute, incepand cu ora 15:00), parcurgandu-se un traseu de-a lungul malului european, pana la cel de-al doilea pod peste Bosfor(Fatih Sultan Ahmet) si retur pe partea asiatica. Se pot admira podul Galata si Turnul Galatei, Yenikapi Camii, zidurile palatului Topkapi, palatul Dolmabahce, etc. Dupa-amiaza timp liber pentru shopping in Marele Bazar - cel mai pitoresc loc de shopping din Istanbul, un loc foarte cautat de turisti, acoperind o suprafata de marimea unui oras, unde va puteti tocmi pentru tot si in Bazarul Egiptean - renumit pentru multitudinea condimentelor, ierburilor aromatice si arome. Mai puteti opta si pentru alte zone comerciale: strazile Isstiklal Caddesi, Tesvikiye Caddesi sau pietele Piata Horhor, Cukurcuma Sokagi.

  Ziua 5: Marti, 02.01.2018. ISTANBUL - EDIRNE - BUCURESTI (690 km)

  Mic dejun. Plecare din Istanbul in jurul orei 09:30 pe ruta Edirne - Ruse. Popas in Edirne pentru a vizita Moscheea Selimiye, considerata a fi emblema orasului. Timp liber pentru cumparaturi. Continuam drumul spre tara. Sosire seara tarziu (in functie de conditiile de trafic, formalitati vamale, vreme, etc) la aproximativ ora 23:00 in Bucuresti - Gara de Nord - Muzeul CFR.

  Note

  Grup minimum: 30 persoane.
  Informatiile privind meniul pentru masa festiva de Revelion for fi afisate pana in 30.09.2017.
  Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
  Ghidul poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
  Pentru zilele 2, 3 si 4 nu se pune la dispozitie transport autocar. Deplasarile se vor face pietonal sau cu transportul local.
  Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
  Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali (conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa oferse servicii in interiorul oraselor, muzeelor, monumentelor etc, astfel ghizii romani vor putea oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar).
  Tarife la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.

  Observatii

  Conditii generale:
  Oferta turistica este parte integranta din contract. 
  Pentru grup mai mic de 20 de persoane tariful se poate  majora. 
  Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%. 
  In cazul circuitelor unde hotelurile nu sunt nominalizate, conform ofertelor cazarile sunt asigurate in unitati de cazare de 2-4*, iar nominalizarea acestora se face cu minim 7 zile inainte de plecare.
  Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare. 
  Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la cazare.
  Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%. 
  Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele. 
  Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). 
  Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
  Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor. 
  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search