Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Baza Tratament Recuperator "Procopie Elisabeta"3*

  Adresa: Comuna Dorna Arini, Loc: Gheorghiteni, nr:108, Jud: Suceva.
  Localizare: In Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre masivul Rarau-rezervatie naturala, intr un decor mirific de brazi si arini, unde raul Bistrita, se unduieste generos, te asteapta BAZA DE ODIHNA SI TRATAMENT RECUPERATOR "PROCOPIE SI ELISABETA". Complexul este situat langa Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului si ofera conditii optime pentru odihna si relaxare, tratament si recuperare, precum si pentru evenimente.

  Descriere

  Dotari generale: cu o capacitate de 60 locuri, dispuse în camere twin, single si matrimoniale, sala de conferinta cu o capacitate de 15 persoane, dotata cu echpament modern: ecran de proiectie, videoproiector, internet wirless, flipchart si consumabile, restaurant omologat *** cu o capacitate de 90 locuri, decorat cu elemente clasice si dotari moderne, baza de tratament

  Dotari camere: Camerele sunt spatioase si combina mobilierul clasic si elegant cu facilitatile moderne: acces la internet-wirless, cablu TV, LCD, frigider - minibar, telefon, baie cu cada sau dus, încalzire centrala, lift pentru deplasarea facila la etajele superioare, inclusiv baza de tratament.

  Servicii masa: toate mesele se servesc in sistem bufet.

  Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copii cu varsta cuprinsa intre 0-5,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (fara pat suplimentar); copii cu varsta cuprinsa intre 6-13,99 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar dar achita mesele (md - 8 lei, dp - 20 lei, pc - 32 lei - la toate se adauga comisionul agentiei) iar pentru pat suplimentar se achita 39 lei/zi/persoana; copii peste 14 ani achita obligatoriu cazare si masa - pentru pat pliant 44 lei/zi/persoana si pentru masa se achita astfel: md - 10 lei, dp - 25 lei, pc - 40 lei - la toate se adauga comisionul agentiei.

  Baza de tratament si relaxare: Procedurile si tehnicile specifice la care se adauga factorul natural de cura – climatul subalpin cu aeronizare negativa, se adreseaza afectiunilor din: reumatologie, recuperare fizica, medicina sportiva, dermatologie, boli metabolice si de nutritie, neurologie etc.
  Proceduri de înalta clasa : hidroterapie în ozon si diatermia, dar si clasicele bai de plante naturale, bai galvanice, împachetari cu namol de Techirghiol, electroterapie, masaje terapeutice si de relaxare, sauna uscata si umeda, toate se completeaza cu terapia prin credinta.

  Posibilitati de agrement: Compexul Dorna Arini este o locatie linistita, împrejurimile oferindu-va o priveliste placuta, relaxanta.Aerul curat, cu miros puternic de rasina de brad datorita padurilor din apropiere, va va încarca de energie si voie buna.Pentru petrecerea timpului liber va propunem:

  În locatie: tratament si proceduri de relaxare, proiectie filme, sala de jocuri (sah, table, rummy, tenis de masa), cina bucovineana, aniversari.

  În afara locatiei: drumetii, un bun prilej de relaxare activa, de cunoastere a zonei si observare a naturii; plimbari cu telescaunul din Vatra Dornei, traseu de 3,2 Km, diferenta de nivel 400 m, privelistea este încântatoare; 3 pârtii de schi în Vatra Dornei, dotate cu instalatii de transport pe cablu, cea mai noua fiind prevazuta si cu nocturna si tunuri pentru zapada artificiala; river rafting, plimbare cu barca pe Bistrita, închiriere biciclete, tiroliana, echitatie, plimbari cu sania trasa de cai; excursii la Manastirile din Bucovina, Moldova si Maramures.

  Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

  Tarifele sunt valabile pentru minim 6 nopti la cazare +masa+tratament.  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search