Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Hotel Alice 3*

  Adresa: Aleea Trandafirilor nr. 10, Cod: 245300, Jud. Vâlcea - ROMANIA
  Localizare: In centrul statiunii.

  Descriere


   
  Dotari generale: dispune de  2 apartamente si 14 camere cu pat dublu, restaurant cu 42 de locuri, aici se poate servi masa in regim a la carte, meniu fix, diete sau meniu normal,  bar de zi cu terasa (14 locuri), sala de conferinte cu 25 de locuri, baza de tratament, sauna, internet, telefon/ fax, sala de fitness dotata cu bicicleta, banda de alergare.
   
  Dotari camere: Toate camerele au baie, radio si televizor conectat la reteaua de cablu tv, telefon, minibar si balcoane luminoase de unde puteti admira peisajul.
   
  Servicii masa
  : masa se serveste in restaurantul propriu sub forma de fisa cont si este obligatorie. 
   
  Facilitati copii: 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani beneficiazade gratuitate la cazare fara pat suplimentar; 1 copil cu varsta cuprinsa intre 7 si 13,99 ani achita 50% din tariful de adult fara tratament; pentru 2 copii cazati in acceasi camera cu parintii achita un loc in dubla si primesc un pat suplimentar; copil cu varsta peste 14 ani achita tarif intreg de adult.
    
  Tratament: Angiomat, Magnetodiaflux, Diadinamici, Curenti galvanici, Ultrasunet, Ionizari, Injectii cu apa din Izvorul 7, Parafina, Masaj, Aerosoli, Reflexoterapie, Bioptron, Bar ape minerale. Apele minerale de la Baile Olanesti provenind de la mai mult de 30 de izvoare se recomanda pentru cura interna in tratamentul bolilor cronice ale rinichilor si ale aparatului urinar, al bolilor aparatului digestive, tulburari metabolice si nutritionale, tulburari respiratorii, boli dermatologice, boli ORL, boli inrudite (dureri reumatismale degenerative si diartritice, nevroza astenica, tulburari endocrine etc.). Statiunea beneficiaza de instalatii pentru bai calde in cada cu ape minerale, pentru electroterapie si hidroterapie, de sali de gimnastica etc. Exista un numar de 24 de izvoare de unde se poate bea apa minerala.

  NOTA!!! Tratamentul se face in baza proprie - 2 proceduri/zi, consultatia medicala se achita la receptia hotelului de turist.

  Contra cost: Sauna - se plateste la receptie - 15 lei/persoana/sedinta. 

  IZVOARELE SANATATII: Apele minerale de la Baile Olanesti provenind de la mai mult de 30 de izvoare se recomanda pentru cura interna in tratamentul bolilor cronice ale rinichilor si ale aparatului urinar (litiaza biliara, pielonefrita cronica, glomerulonefrite cronice), al bolilor aparatului digestiv (gastrita hipoacida, dischinezie biliara, colicistita cronica, hepatita cronica etc.), tulburari metabolice si nutritionale (diabet melitus, obezitate etc.), tulburari respiratorii (pneumopatie microbiala si virala, astma alergica, bronsita etc.), boli dermatologice (ihtisis incipient, eczema cronica si spuzeala, neurodermatite, acnee etc.) si boli ORL (laringita, alergie nazala si sinuzala), boli inrudite (dureri reumatismale degenerative si diartritice, nevroza astenica, tulburari endocrine etc.). Statiunea beneficiaza de instalatii pentru bai calde in cada cu ape minerale, pentru electroterapie si hidroterapie, de sali de gimnastica etc. Exista un numar de 24 de izvoare de unde se poate bea apa minerala. Tratament se efectueaza de luni pana vineri intre orele 7:30 si 14:00. In tarif nu intra si cura de ape minerala, care se achita la fata locului.
   
  Atractii turistice: Manastirile din Nordul Olteniei - Turnu (1776), Stanisoara, Govora, Bistrita, Arnota din Costesti ctitorita in anul 1663 de Domnitorul Matei Basarab, Pestera Liliecilor, Pestera Polovraci, Pestera Muierii, centrul de olarit de la Horezu.
   
  Cai de acces:
  Cu trenul catre Ramnicu Valcea, plus autocar catre statiune (18 km).
  Acces rutier DN 7 (E 81) Bucuresti - Ramnicu Valcea (175 km), continuare DN 64A catre statiune (18 km).
  Acces rutier DN 67 Targu Jiu - Ramnicu Valcea (116 km), continuare DN64A catre statiune (18 km).Acces rutier DN 64 Dragasani - Ramnicu Valcea (50 km), continuare DN 64A catre statiune
  Curse regulate de autocar din Bucuresti cu destinatia Baile Olanesti

  Sedintele de sauna se achita la receptia hotelului, ca si consultatia medicala pentru turistii care doresc si tratament.

  Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

     Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search