Brevet de turism

Nr. 7831

detalii...

S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Protectia consumatorilor ANPC
www.anpc.gov.ro

Agenţie membra:

membru fptr

Buzias

Factori naturali de cură: Ape minerale; dioxid de carbon liber; mofete; aer puternic ionizat.

Indicaţii terapeutice: Afecţiuni cardiovasculare (arteriopatii, cardiopatii cronice ischemice, hipertensiune arterială, valvulopatii, sechele post accidente vasculare cerebrale, boli cronice ale venelor);  boli ale sistemului nervos central (sechele după semipareze şi pareze); boli de nutriţie şi metabolism; nevroză astenică, tulburări neuro psihice; tulburări neuro endocrine, boli renale; boli ale tubului digestiv; boli ale aparatului respirator.

Tipuri de proceduri: Termoterapie, magnetoterapie, hidroterapie cu ape calde în cadă, băi galvanice, electroterapie - curenţi de joasă frecvenţă, curenţi de medie frecvenţă, curenţi de înaltă frecvenţă, ultrasunete, aerosoli, inhalaţii, kinetoterapie, masaj terapeutic, gimnastică medicală, cura de teren prin pergole acoperite „colonada” si cura de ionizare negativa prin plimbari in parc, băi de plante.

Resursele de tratament:
• Resurse de ape minerale, mofete, ape carbogazoase, bicarbonate, clorurate, hipotone, calcice.

• Aeroionizare – 800 – 1270 aeroioni negative / cmc aer
• Apele minerale – carbogazoase, bicarbonatate, clorurate, bromoiodurate, sodice, calcice, magneziene, feruginoase, atermale si hipotone.
Sursele de apa sunt amplasate în parcul staţiunii Buzias, mineralizarea acestora fiind 5000-6000 mg/litru, dioxidul de carbon fiind de 2000-2600 mg/litru, PH-ul fiind de 6,5. Se folosesc atat in cura externa (băi cu CO 2) cat şi în cură internă

Dioxidul de carbon liber - mofete  are următoarele concentraţii: gaz carbonic 95-98%, metan 0,76%, azot 0,8%, oxigen 0,2-1%.
 
Contraindicaţii: Infarct miocardic recent, accidente vascularo cerebrale recente, flebite acute sau subacute.

Amplasament geografic: Staţiunea Buziaş este situată in Campia Banatului, la 34 km sud -est faţă de Timişoara, şi la 23 km sud  vest faţă de Lugoj. Faţă de frontierele tării, Buziaşul este situat  la 180 km de frontiera cu Ungaria şi 97 km de frontiera cu Iugoslavia.

Clima: Staţiunea Buziaş are o climă cu influienţă sub-mediteraneană, este climatul câmpiei de vest a României, vânt cald şi uscat primăvara.   Staţiunea Buzias este asezata intr-o regiune de tranzitie intre zona de deal si campie piemontana, clima caracterizandu-se printr-un regim climatic temperat.
Media temperaturilor anuale este intre - 2 grade Celsius  şi  21,5  grade Celsius.

Acces:
Rutier: Bucureşti -  Timişoara (E 70), DJ 583 de la Timişoara şi Lugoj;  Feroviar: Gara Buziaş pe linia Bucureşti Timişoara (530 km de Bucureşti)

Aerian: Aeroportul Timisoara

Adresa:Strada Avram Iancu nr.13.
Localizare: Hotelul Timis este situat la 800 m distanta de centrul statiunii Buzias.

Descriere

Dotari generale: 270 de locuri de cazare dispuse în 140 de camere duble si în 3 apartamente cu un dormitor; restaurant 200 locuri si 50 locuri pe terasa; doua sali de conferinta cu capacitate de 20-80 locuri; baza de tratament; parcare proprie .

Dotari camere: telefon, televizor, baie proprie.

Tratament: baie cu apa minerala si mofeta.Tratamentul se accepta pentru sejur de minim 5 nopti.

Servicii masa: in sistem meniu fix.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copil cu varsta cuprinsa intre 0-8,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar); in cazul in care se solicita pat suplimentar pentru copil cu varsta cuprinsa intre 0-8,99 ani se achita 73 lei/zi/persoana (cu mic dejun inclus); copil cu varsta cuprinsa intre 9-12,99 ani achita jumatate din tariful de cazare al unui adult iar mesele se achita la fata locului.

Recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile cardiovasculare, sportivilor pentru recuperare sau odihna.

Tarife valabile doar  pentru turisti romani.  

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile medicale utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate tip .In caz contrar toate serviciile medicale vor fi achitate de catre turisti la receptia hotelului.

Preturile includ: cazare si masa in sistem meniu fix.

Adresa: Strada Avram Iancu nr.12
Localizare: complet renovat si modernizat în perioada 2006-2008,Hotelul Parc este situat la 800 m. distanta de centrul statiunii Buzias.

Descriere

Dotari generale: 280 de locuri de cazare dispuse în 30 de camere cu pat matrimonial, 107 de camere cu doua paturi si în 4 apartamente cu un dormitor; restaurant, având o capacitate de 280 de locuri din care 50 pe terasa; bar de zi cu o capacitate de 60 locuri; beauty salon; doua sali de conferinta, complet dotate si utilate, cu capacitatea de 30 locuri/100 locuri; centru SPA propriu; parcare proprie, piscina acoperita cu dimensiunea de 27/7 m.

Dotari camere: telefon, televizor, baie proprie, internet wireless.

Tratament:

* hidroterapie (bai cu apa minerala, bai galvanice, dus subacval, jacuzzi)
* masaje (terapeutice, de relaxare, tonifiere)
* acupuntura
* sauna
* fizioterapie
* termoterapie
* kinetoterapie
* drenaj limfatic
* aerosoli
* mofete

Recomandat:

* persoanelor care necesita tratament pentru: afectiunile cardiovasculare, ale tubului digestiv, ale sistemului nervos central, afectiuni reumatismale, tulburari neuro-psihice.
* persoanelor care practica turismul de intretinere/wellness
* sportivilor pentru recuperare sau odihna
* companiilor pentru organizarea de conferinte, team-building-uri, incentives


Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  •  Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

Companii aeriene partenere

Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

© 2017 Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş. All Rights Reserved. Developed by DECSmedia

Search