Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Hotel Timis 2*

  Adresa:Strada Avram Iancu nr.13.
  Localizare: Hotelul Timis este situat la 800 m distanta de centrul statiunii Buzias.

  Descriere

  Dotari generale: 270 de locuri de cazare dispuse în 140 de camere duble si în 3 apartamente cu un dormitor; restaurant 200 locuri si 50 locuri pe terasa; doua sali de conferinta cu capacitate de 20-80 locuri; baza de tratament; parcare proprie .

  Dotari camere: telefon, televizor, baie proprie.

  Tratament: baie cu apa minerala si mofeta.Tratamentul se accepta pentru sejur de minim 5 nopti.

  Servicii masa: in sistem meniu fix.

  Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copil cu varsta cuprinsa intre 0-8,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar); in cazul in care se solicita pat suplimentar pentru copil cu varsta cuprinsa intre 0-8,99 ani se achita 73 lei/zi/persoana (cu mic dejun inclus); copil cu varsta cuprinsa intre 9-12,99 ani achita jumatate din tariful de cazare al unui adult iar mesele se achita la fata locului.

  Recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile cardiovasculare, sportivilor pentru recuperare sau odihna.

  Tarife valabile doar  pentru turisti romani.  

  Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile medicale utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate tip .In caz contrar toate serviciile medicale vor fi achitate de catre turisti la receptia hotelului.

  Preturile includ: cazare si masa in sistem meniu fix.

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search