Brevet de turism

Nr. 7831

detalii...

S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Protectia consumatorilor ANPC
www.anpc.gov.ro

Agenţie membra:

membru fptr

Lacul Sarat

Lacul Sărat este o localitate în județul Brăila, Muntenia, România, situată în comuna Chiscani. În cadrul comunei, se află un lac sărat, pe malurile căruia s-a ridicat stațiunea cu același nume. Începuturile stațiunii datează din a doua jumătate a sec. XIX, primele stabilimente fiind descrise de scriitorul Alexandru Vlahuță in România pitorească. În primii ani ai sec. XX, stațiunea a fost legată de orașul Brăila printr-o linie de tramvai, ce funcționează și astăzi.

Turism balnear: Acest loc este apreciat din punct de vedere turistic pentru buna sa poziționare în natură și pentru proprietățile curative de care dispun nămolul sapropelic și apa minerală hipertonică, sursa fiind chiar Lacul Sărat. Există și un complex balnear ce functionează tot timpul anului și oferă cazare, mese servite în restaurantul propriu, teren de fotbal, tenis.

Atracții turistice: Cei care ajung la această stațiune se pot orienta spre excursii pe Dunăre sau Marea Neagră sau cu scopul de a vizita obiectivele turistice locale.

Iată câteva exemple:
Mânăstiri și biserici: Mânăstirea Lacul Sărat, Mânăstirea Maxinei, Biserica Grecească, Biserica Sf. Mihail și Gavriil;
Muzeul Brăilei; Grădina Publică.

Adresa: Lacu Sarat, Jud. Braila.
Localizare: Hotelul Lacu Sarat 2* este situat in statiunea Lacu Sarat  la circa 5 km distanta de municipiul Braila.

DescriereDotari generale: 79  camere duble si apartamente distribuite astfel: 77 camere din care: 24 camere cu un pat si 53 camere cu 2 paturi, 2 apartamente, 1 sala de restaurant cu 50 de locuri, bar de zi, parcare proprie în aer liber.

Dotari camere: camerele duble si apartamentele sunt dotate cu televizor, cablu TV, telefon, baie cu cada sau cabina dus.

Alte facilitati: în cadrul hotelului Flora exista: baza de tratament, bazin hidro-kinetoterapie, sauna, sala de gimnastica. Baza de tratament este acreditata ISO 9001: 2008 începând cu data de 01.08.2011.

Tarifele nu includ taxa locala (se achita la receptia hotelului). Taxa locala: 1% pentru prima zi de cazare se achita la receptie.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii intre 0-1.99 ani au reducere 100% la micul dejun, fara pat suplimentar; copiii intre 2-6.99 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, daca solicita pat suplimentar achita 50% din tariful de cazare a unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%; copiii intre 7 – 13.99 ani achita 50% din tariful de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si 100% micul dejun; copiii de peste 14 ani achita tarif de adult. Persoanele adulte cazate în pat suplimentar într-o camera dubla/ apartament platesc 50% din valoarea unui loc de cazare si 100% mic dejun.

Servicii masa: pranz sau cina - fisa cont in cadrul restaurantului Flora, situat in Complexul Balnear Flora.

Nota !!! Tratamentul include 2 proceduri/zi, iar pachetul fitness (kinetoterapie, masaj segmentar, bazin, sauna).

Oferta cu tratament este valabil pentru minim 5 nopti de cazare.

Tratamentul nu se efectueaza in zilele de sambata si duminica (dar se pot reprograma daca medicul permite).

Turistii cazati la hotel Flora vor efectua tratamentul  in Baza de Tratament din cadrul Complexului Balnear Flora.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.Adresa: Lacu Sarat, Jud. Braila.
Localizare: Hotel Flora 2* este situat in statiunea Lacu Sarat  la circa 5 km distanta de municipiul Braila.

DescriereDotari generale: 106 camere duble de categoria 2*, 1 sala de restaurant cu 200 de locuri, bar de zi cu 20 locuri,  terasa acoperita cu 20 locuri,parcare proprie în aer liber.

Dotari camere:
 televizor, cablu TV, telefon, baie cu cada sau cabina dus

Alte facilitati: baza de tratament proprie, bazin hidro-kinetoterapie, sauna, sala de gimnastica. Baza de tratament este acreditata ISO 9001: 2008 începând cu data de 01.08.2011.

Tarifele nu includ taxa locala (se achita la receptia hotelului). Taxa locala: 1% pentru prima zi de cazare se achita la receptie.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii intre 0-1.99 ani au reducere 100% la micul dejun, fara pat suplimentar; copiii intre 2-6.99 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, daca se solicita pat suplimentar achita 50% din tariful de cazare a unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%; copiii intre 7 – 13.99 ani achita 50% din tariful de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si 100% micul dejun; copiii de peste 14 ani achita tarif de adult.

Servicii masa: toate mesele sunt in sistem a la carte.

Nota !!! Tratamentul include 2 proceduri/zi, iar pachetul fitness (kinetoterapie, masaj segmentar, bazin, sauna).

Oferta cu tratament este valabil pentru minim 5 nopti de cazare.

Tratamentul nu se efectueaza in zilele de sambata si duminica (dar se poate reprograma daca medicul permite).

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.


Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  •  Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

Companii aeriene partenere

Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

© 2017 Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş. All Rights Reserved. Developed by DECSmedia

Search