Brevet de turism

Nr. 7831

detalii...

S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Protectia consumatorilor ANPC
www.anpc.gov.ro

Agenţie membra:

membru fptr

Ocna Sugatag

Localitatea Ocna Sugatag este o statiune balneoclimaterica permanenta de interes local, situata la poalele muntilor Tibles-Gutai, in depresiunea Maramures, la 490 m altitudine si la 20 km distanta de Sighetul Marmatiei.

Comuna a fost un important centru de exploatare a sari, iar in zona fostelor ocne de sare se afla acum 8 lacuri (care se situeaza pe primele locuri in Europa din punct de vedere al salinitatii), izvoare cu apa sarata, aflorimente de sare nativa, flora si fauna specifice.

Clima este specifica depresiunilor subalpine, cu un bioclimat bland, sedativ, de crutare. Atmosfera este incarcata de ioni negativi benefici, datorita prezentei padurilor, livezilor si lacurilor saline. Astfel statiunea ofera posibilitatea efectuarii unor tratamente in cazul afectiunilor reumatismale degenerative si abarticulare, afectiunilor neurologice periferice si afectiunilor ginecologice.

Ca si puncte de atractie locale amintim:
• Biserica din lemn situata in centrul statiunii Ocna Sugatag;
• Padurea Craiasa (rezervatie forestiera si peisagistica situata langa Baile Noi, cuprinzand exemplare de goruni seculari si larice);

Desigur principala atractie pentru turisti o reprezinta bazinele si vanile cu ape minerale incalzite din Baile Noi precum si bazinul cu apa sarata in aer liber din vechiul loc balnear de curand reabilitat, cunoscut cu numele de Baile Vechi. Tot in zona Bailor Vechi se afla si lacurile antroposaline intre care mai cunoscute sunt Lacul Gavril (modern amenajat cu posibilitati de practicare a sporturilor nautice) si Lacul Taul fara Fund (cel mai adanc lac de aici - 33 m adancime).

Statiunea dispune de:
• ape minerale clorurate, sodice si calcinate;
• doua bazine mari si unul mic cu apa minerala rece pentru bai si aerohelioterapie;
• instalatii pentru electroterapie;
• instalatii cu aerosol;
• doua bazine si trei vani cu ape minerale incalzite;
• instalatii pentru fizioterapie;
• impachetari cu parafina;
• dus subacval si bai galvanice

Adresa: Ocna Sugatag, STR.Unirii, NR. 7.

Descriere

Dotari generale: 50 camere cu doua paturi, 23 camere cu trei paturi si 2 apartamente, restaurantul ** CLASIC ** cu o capacitate de 307 locuri, Salonul Rosu cu o capacitate de 40 locuri; gradina de vara; bar de zi, restaurant Strand, baza de tratament cu o suprafata de 800 mp si o capacitate de 500 proceduri/zi, strand cu apa minerala (3 bazine), terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum), sauna cu o capacitate de 12 persoane, discoteca cu o capacitate de 70 de persoane.

Dotari camere: TV la camerele de 2* si TV si minibar la camerele de 3*.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-4,99 ani nu au servicii platite; 1 copil cu varsta cuprinsa intre 5-11,99 ani achita o taxa de 12 lei/zi/persoana sau 50% reducere din tariful unui loc in camera dubla daca solicita pat suplimentar.Serviciile de masa se achita la receptia hotelului; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 2-11,99 ani achita obligatoriu pat suplimentar.

Facilitati masa: serviciile de masa se vor valorifica in sistem fisa cont, minim demipensiune (40 lei/zi/persoana - 2013 sau 45 lei/zi/persoana - 2014 la care se adauga comisionul agentiei) sau pensiune completa (70 lei/zi/persoana - 2013 sau 75 lei/persoana/zi - 2014 la care se adauga comisionul agentiei).

Proceduri balneare: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie. Accesul la strandul exterior se face contra cost.


 

Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  •  Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

Companii aeriene partenere

Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

© 2017 Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş. All Rights Reserved. Developed by DECSmedia

Search