Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Pensiunea Princess 3*

  Pensiunea Princess 3* este cea mai noua pensiune din Praid, construita în anul 2008, este situat în centrul comunei.
  Adresa: str. Principala Nr. 1085, 537240 Praid,jud. Harghita, România
  Localizare: este situata în centrul comunei.

  Descriere  Dotari generale: Pensiunea are 20 locuri în 10 camere, cu baie proprie, din care 7 camere duble matrimoniale cu baie proprie si 3 camere duble twin cu baie proprie (2 paturi în camera).
  Pensiunea are o parcare proprie supravegheata, locuri de relaxare în curte,  foisor de lemn amenajat în curte, acces gratar.

  Alte dotari: sala de conferinte, sala de protocol, salon mic dejun, bucatarie spatioasa, complet dotata (frigidere, microunde, vase, aragaz, ect.), loc de joaca pentru copii, minibar (numai la cerere), acces la internet (wireless).

  Dotari camere: Camerele sunt dotate cu tv color, tv cablu, încalzire centrala.

  Servicii masa: se acorda in restaurantul ''Casa Telegdy'' in sistem fisa cont, la solicitare.

  Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): Copiii cu varsta 0 - 9.99 ani copiii beneficiaza de reducere de 50 %.


  ATRAC?II TURISTICE: Rezervatia naturala Canionul de sare (Sóhát) se afla în apropiere de Praid si consta dintr-un canion creat de apele râului Corund. Canionul este încadrat de versanti abrupti si adaposteste specii vegetale adaptate solului cu salinitate ridicata.
  ?trandul - Baza de agrement/ tratament se afla în apropierea intrarii în mina de sare, la aproximativ 200 m, oferind 2 bazine exterioare (pentru adulti si copii) cu apa sarata, dotate cu vestiare, dusuri, locuri pentru plaja, bar si fast-food cu terasa de vara. Strandul Praid cu suprafata de 1200 mp se alimenteaza cu apa sarata dintr-un put cu o adâncime de 1200 m. În cladirea strandului 28 de vani cu apa încalzita cu efect calmant, asteapta clientii în perioada 1 iunie-15 octombrie pentru cure de 10-14 zile.
  Ruinele cetatii RABSONNÉ (6 km de la Praid): Aflata la 13 km de centrul Praidului, pe drumul spre Gheorgheni, vechea cetate secuiasca impresioneaza turistii cu câteva ruine partial conservate, dar mai ales cu peisajul deosebit, dominat de paduri de foioase, care o înconjoara.

  De la Praid:
  Sovata- 6 km
  Corund (ceramica populara)- 8 km
  Odorheiu Secuiesc- 38 km 

  Tratament (salina) se accepta pentru minim 5 nopti de cazare.


  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search