Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Pensiunea Csatari 3*

  Pensiunea Csatári este locul ideal si pentru evenimente organizate pentru grupuri mai mari. Putem oferi cazare pentru 53 de persoane, chiar si pentru un timp mai îndelungat.
  Adresa: Praid nr. 1145, jud. Harghita

  Descriere  Dotari generale: Nr. camere: 15 cu o capacitate totala de 48 locuri, turisti sa aleaga intre camere de doua, trei sau patru paturi, dotate cu baie cu dus.Pensiunea mai dispune si de o sala de mese si bucatarie bine dotata.

  Dotari camere: camerele sunt dotate cu baie cu dus si televizor. 

  Servicii masa: se acorda in restaurantul Csatari si ''Casa Telegdy'' in sistem fisa cont, la solicitare

  Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): Copiii cu varsta 0 - 5.99 ani copiii beneficiaza de reducere de 50 % la cazare.


  Alte facilitati: Folosind gratarul si ceaunul din gradina oaspetii nostri pot sa pregateasca felurile cu savoarea mesei de casa sau specialitati culinare, care pot fi consumate la racoarea oferita de foisorul din gradina.

  Agrement:
   Strandul cu apa sarata, salina din Praid, respectiv lacul balnear Ursu din Sovata sunt usor accesibile de la pensiunea noastrã. Autocarul salinei circula regulat, si are statia la 100 de metrii distantã de la pensiunea noastrã.

  Tratament (salina) se accepta pentru minim 5 nopti de cazare.

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search