Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Pensiunea Reisz 3*

  Pensiunea REISZ 3* se afla in apropierea centrului localitatii, dar pe o strada laterala linistita, inconjurata de un peisaj spectaculos, la apr. 800 m de Salina Praid si 1000 m de strandul sarat.

  Adresa: Str. Principala, Nr. 211, Praid, Harghita.

  Descriere

  Dotari generale: Dispune de o capacitate de 13 locuri in 4 camere, 1 apartament, structurate pe 3 nivele: parter, etaj si mansarda. Parterul are acces separat si dispune de 2 camere (1 camera cu 2 locuri, 1 camera cu 3 locuri), fiecare cu baie proprie (grup sanitar si cada), deservite de o kitchineta si un mic living cu masa pentru 6 persoane. Etajul dispune de asemenea de 2 camere (1 camera cu 2 locuri, 1 camera cu 3 locuri), cu baie proprie fiecare (grup sanitar si dus), dar cu acces separat fiecare, pe scara exterioara. Apartamentul se gaseste la mansarda, tot cu acces separat pe scara exterioara si este compus din 2 camere care comunica intre ele (1 camera cu 2 locuri, 1 camera pt. 1 persoana) si 1 baie proprie cu dus si grup sanitar.

  Dotari camere: Toate camerele sunt echipate cu cablu TV, incalzirea si apa calda se asigura prin centrala proprie.

  Servicii masa: se acorda in restaurantul ''Casa Telegdy'' in sistem fisa cont, la solicitare.

  Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): pana la varsta de 4,99 ani cazarea este gratuita. Copiii cu varsta 5 - 9.99 ani copiii beneficiaza de reducere de 50 %.


  Alte facilitati: In fata curtii se asigura parcare pentru 2 – 3 autoturisme. Curtea este amenajata cu foisor spatios, gratar, loc de joaca pentru copii.

  Tratament (salina) se accepta pentru minim 6 nopti de cazare.


  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search