Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Hotel Best Western Hotel Savoy 4*

  Adresa: statiunea Mamaia, jud.Constanta

  Situare: In nordul statiunii Mamaia, pe malul marii Plaja: larga, cu nisip, privata, cu intrare lina in mare

  Descriere

  Dotari generale: piscine pentru adulti si copii cu tobogane, restaurant cu terasa situat direct pe plaja, Escape -bar de zi, Dreamer Pool Bar- bar la piscina, bar plaja, seif in fiecare camera, 3 locuri de joaca pentru copii, sali de conferinta, parcare auto in limita disponibilitatii.

  Dotari camere: Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit, TV color, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, paturi suplimentare disponibile, balcoane largi cu vedere la mare.

  - 48 de camere duble standard, cu 2 paturi separate si vedere laterala la mare. Suprafata generoasa de aproximativ - 24 - 25 mp si balcoanele cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic. Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate intr-o camera dubla standard sunt - 2 adulti si 2 copii- 50 de camere cu pat matrimonial si vedere la mare. Suprafata generoasa de aproximativ - 24 - 25 mp si balcoanele cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic. Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate intr-o camera dubla cu vedere spre mare sunt - 2 adulti si 2 copii. - Cele 17 camere Duble Family sunt impartite pe toate etajele hotelului si au vedere la mare frontala si laterala. Suprafata acestor spatii de cazare este mai mare decat a camerelor duble (minim 36 mp) si au in plus fata de acestea, o canapea extensibila. Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera, este de 3 adulti si 1 copil sau de 2 adulti si doi copii. - Apartamentele Junior sunt in numar de 8, dispuse cate 1 apartament / fiecare etaj si au vedere la mare si piscina hotelului. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din dormitor. Toate apartamentele junior sunt prevazute cu o chicineta, iar livingul cu canapea extensibila. Suprafata acestui tip de apartament este de 50 mp si poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.

  Servicii masa: Restaurantul Best Western Savoy are o capacitate de 250 de locuri in interior si 200 de locuri pe terasa acoperita situate direct pe plaja.

  Servirea meselor este in regim bufet (bucatarie romaneasca si internationala).

  Mic dejun este servit intre 07:00-10:00 Bauturi incluse: apa plata si minerala, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare necarbonatate din gama Pepsi  - Prigat

  Dejunul este servit intre 12.30 – 14.30 Bauturi incluse: apa plata si minerala, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare carbonatate servit la draft din gama Pepsi (Pepsi, Pepsi Twist, Mirinada, SevenUP), racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi - Prigat, bere draft si vin alb/rosu servit la draft.

  Cina este servita intre 19.00 – 21.30. Bauturi incluse: apa plata si minerala, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare carbonatate servit la draft din gama Pepsi (Pepsi, Pepsi Twist, Mirinada, SevenUP), racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi - Prigat, bere draft si vin alb/rosu servit la draft, bauturi alcoolice autohtone – vodka, lichioruri, aperitive.

  Acces gratuit la High Speed Internet wireless in toate camerele si toate spatiile publice interioare si exterioare, inclusiv pe plaja.

  Pachetul All Inclusive include: cazare, cina in prima zi de cazare, mic dejun, dejun si cina in urmatoarele zile - servite in restaurant, sub forma de bufet, insotite de bauturile incluse in timpul meselor si bauturi all-inclusive in toate celelalte baruri. In ziua check-out-ului beneficiati de mic dejun si dejun. Servicii incluse: NOU!!! Amfiteatru pentru copii in zona piscinei. Seara, incepand cu orele 20:30 spectacolele pentru copii se vor desfasura in noua locatie: amfiteatrul din zona piscinei. Incepand cu orele 21:30 pe terasa restaurantului entertainment pentru adulti.
  Dreamer Bar Piscina 09:00 – 20:00 Produse incluse: apa, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi (Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP), racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi - Prigat, bere draft, inghetata si cocktail-uri.
  Escape Bar – Lobby: 10:00 – 22:00 Produse incluse: apa, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi (Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP), racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi - Prigat, bere draft.
  Bar Plaja: 09:00 – 18:00 Produse incluse: apa, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi (Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP), racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi - Prigat, bere draft. Pool Snack servit la Dreamer Bar Piscina: 17:00 – 18:00 Pizza, Foccacia si Hot Dog.
  Acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil peste 7 ani. Acces gratuit la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Acces gratuit La Domnul Girafa - Academia de joaca, spatiu amenajat in interiorul hotelului la mezanin. Incepand cu 1 Iunie cei mici vor beneficia de prezenta unui animator intre orele 10:00 - 19:00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani, console WII, desene animate, teatru de papusi, modelling de baloane, face painting, Kids Disco & Karaoke. Intre orele 10:00 – 18:00 copiii vor fi serviti cu apa, suc de fructe si prajiturele. Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane. Parcare auto gratuita inclusa in limita disponibilitatii.

  Pachetul DemiExclusive include: cazare, cina in prima zi de cazare, mic dejun, dejun  in urmatoarele zile - servite in restaurant, sub forma de bufet, insotite de bauturile incluse in timpul meselor si bauturi all-inclusive in toate celelalte baruri. In ziua check-out-ului beneficiati doar de mic dejun.
  Servicii incluse: Dreamer Bar Piscina 09:00 – 20:00 Produse incluse: apa, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi (Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP), racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi - Prigat, bere draft, inghetata si cocktail-uri.
  Escape Bar – Lobby: 10:00 – 22:00 Produse incluse: apa, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi (Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP), racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi - Prigat, bere draft.
  Bar Plaja: 09:00 – 18:00 Produse incluse: apa, ceai, Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi (Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP), racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi - Prigat, bere draft.
  Acces gratuit la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Acces gratuit La Domnul Girafa - Academia de joaca, spatiu amenajat in interiorul hotelului la mezanin. Incepand cu 1 Iunie cei mici vor beneficia de prezenta unui animator intre orele 10:00 - 19:00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani, console WII, desene animate, teatru de papusi, modelling de baloane, face painting, Kids Disco & Karaoke. Intre orele 10:00 – 18:00 copiii vor fi serviti cu apa, suc de fructe si prajiturele. Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane. Parcare auto gratuita inclusa in limita disponibilitatii.

  Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet. Pentru perioada, mai si septembrie (dupa 10 septembrie) masa se poate servi a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
  Produsele alimentare si bauturile in sistemul ALL Inclusive se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, piscina, plaja, Escape Bar - Lobby si Dreamer Pool Bar, pe parcursul sejurului. Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.
  HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN ALL INCLUSIVE.

  Agrement:

  3 locuri de joaca pentru copii:- in interiorul hotelului, de Academia de joaca - La Domnul Girafa, unde gasesc jocuri si jucarii, desene animate, console WII, Kids Disco si multe alte surprize!- la piscina, de un loc de joaca special amenajat si dotat cu jucarii gonflabile si tobogane. - pe plaja, langa terasa hotelului copiii au inca un loc de joaca amenajat cu leagane si tobogane.Teren de volei pe plaja Teren de fotbal pe plaja Program de animatie zilnic pe piscine si plaja pentru copii si adulti cu animatori profesionisti.Aqua gym, water polo, surf baschet, tir pentru adulti si copii, fitness pe plaja si piscina2 piscine exterioare pentru adulti si copiiMagazin cu articole de plaja si suveniruri

  Facilitati copii in camera cu 2 adulti: Tarife suplimentare pentru copii (in camera cu 2 adulti) Camera DUBLA STANDARD sau DUBLA CU VEDERE LA MARE Copilul intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adulti fara a se acorda pat suplimentar; Copilul intre 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de 50% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar; Copilul intre 12-16 ani neimpliniti beneficiaza de 30% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar; Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 12 ani neimpliniti SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 16 ani neimpliniti.
  Camera DUBLA FAMILY sau APARTAMENTE Copilul intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adulti; Copilul intre 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de 70% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adulti; Copilul intre 12-16 ani neimpliniti beneficiaza de 50% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adulti; Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente: 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 16 ani neimpliniti SAU 3 adulti + 1 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 16 ani neimpliniti.
  Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va beneficia de 30% reducere din tariful unui adult doar in Camere Duble Family sau Apartamente.

  Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.     Accesul la piscina hotelului este GRATUIT NUMAI PENTRU CLIENTII HOTELULUI in intervalul orar 09.00- 19.00. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.     Avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic controlat, NU ESTE PERMIS ACCESUL IN HOTEL CU ALIMENTE SAU BAUTURI DIN EXTERIOR.    Minibarurile din camere sunt incarcate cu bauturi racoritoare diverse, bere,  vinuri- contra cost. Toate aceste produse SUNT PRECIZATE IN FISA DE CONSUM A MINIBARULUI si scoaterea acestora din racitor va fi considerata ca si intentie de consum, determinand incarcarea valorii produselor lipsa din minibar in contul camerei, solicitandu-se clientului achitarea acestora.Nota: Taxa de statiune se plateste la receptie si reprezinta 1% din valoarea unei nopti de cazare (respectiv prima).

   

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search