Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Hotel Victoria 3*

  Adresa:Mamaia, cod 900001, Judetul Constanta
  Situare: la 500m de Aqua Magic, vis-a –vis de Clubul Idu si la 50m de pasarela de promenada-ultimul punct de atractie din perla rivierei romanesti
  Plaja:cea mai larga din zona, cu coborare lina spre mare

  Descriere hotel

  Dotari generale: 330 spatii de cazare astfel: 322camere duble si 8 apartamente dispuse pe 9 etaje; bar de zi cu biliard; 2 restaurante

  Pentru INFORMATII SUPLIMENTARE click AICI

  Dotari camere: Tv color (televiziune prin cablu), telefon, minibar, baie cu dus, aer conditionat, balcon (toate camerele au balcon, mai putin cele de la etajele 1 si 2, aici camerele sunt mai spatioase); toate camere au vederea spre mare (mai putin etajul 1); 
  Apartamentul este alcatuit din dormitor si living cu canapea neextensibila, fara usa intre ele, cu un balcon.

  Servicii masa: bufet suedez; 2 restaurante: restaurant Locanda Azzura cu o capacitate de 100 locuri, cu specific italian; restaurant Victoria cu o capacitate de 550 locuri din care 450 locuri in interior si 100 locuri in zone cu terase acoperite si o generoasa gradina de vara. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasca si internationala diversificata si de doua ori pe saptamana cine tematice.

  Mic dejun: 7.30-10.00, Pranz: 13.00-15.00, Cina: 19.00-21.30

  Bauturile alcoolice/ non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi in regim self-service si constau in: vin alb/rosu/roze –draft; bere – draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft marca Pepsi; cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa.
  Pentru pachetele All inclusive, bauturile enumerate mai sus pot fi servite si la barul de pe terasa hotelului intre mese, orele: 10.00-13.00 si 15.00-19.00.

  In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
  In perioada 01 iulie – 31 august se vor comercializa pachete cu minim demipensiune. Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant,bar, plaja. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita 10 lei pentru inlocuire. Demipensiunea consta in mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza in momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.

  PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.

  Racitoarele de tip minibar din camere nu au rol de frigidere pentru alimente. Ele sunt incarcate cu bauturi racoritoare pentru consum – contra cost.

  Locatiile din jurul Complexului Victoria sunt private iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.

  Facilitati pentru copii:

   

  2 adulti + 1 copil (< 9.99 ani)
  – copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicita pat va achita 40% din pachetul achizitionat de adult.
  2 adulti + 1 copil ( > 10 ani )
   – copilul va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar
  2 adulti + 2 copii (< 9.99ani, > 9.99 ani)
   – primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
  2 adulti + 2 copii ( < 9.99 ani)
   – primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare  si masa iar al doilea va achita 40% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
  2 adulti si 2 copii (>10 ani)
   – primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplim.
  A 3-a persoana adulta va achita 80% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar.

  STRUCTURA CAZARE
  *Capacitatea maxima a unei camere duble:
  - maxim 3 adulti si un copil < 9.99 ani - se asigura pat suplimentar pentru al treilea adult contra cost, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar.
  - maxim 2 adulti si doi copii – copiii vor plati conform facilitatilor de mai sus.


   


  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search