Brevet de turism

  Nr. 7831

  detalii...

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Hotel Splendid 4*

  Descriere

  Situare:  la o distanta de 200 de m plaja si 30 de m de lac, avand o pozitia privilegiata datorita orientarii camerelor, fie cu vedere spre mare, la rasarit, fie cu vedere spre lacul Sutghiol, la apus.

  Facilitati hotel: Toate holurile sunt prevazute cu camere de luat vederi, supravegandu-se astfel spatiile de cazare, 24 de ore din 24. Parcarea hotelului, dotata cu sistem de bariere cu fotocelule, este supravegheata electronic din doua unghiuri opuse ce capteaza, permanent, orice miscare. Restaurant cu bar de zi;sala conferinte; Centru de relaxare cu: masaj, sauna si cosmetic; Pastrarea obiectelor de valoare; Sisteme de siguranta; Carti de credit acceptate: Visa Card, Master Card, American Expres; Spatiu depozitare bagaje; ascensor; facilitati persoane cu handicap.

  Dotari camere: TV, minibar, internet gratuit, telefon national si international, paturi cu saltele ortopedice, uscatoare de par si priza pentru aparat de ras in  baie, instalatie de climatizare vara - iarna, balcoane.

  Servicii masa: micul dejun este in sistem bufet, restul meselor este in sistem carduri valorice. Masa se poate servi la restaurantul hotelului sau la restaurantul Casa Romaneasca situat pe faleza, in dreptul cazinoului.

  Facilitati copii in camera cu 2 adulti:  1 copil pana la 11.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuite, precum si pat suplimentar gratuit daca se solicita.  2 copii pana la 11.99 ani : cei 2 copii beneficiaza de mic dejun gratuit, patul suplimentar, daca se solicita,  este taxat cu 20 eur (la care se adauga comisioanul agentiei). Copiii de la 12 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun.  

   

   

   

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search