Brevet de turism

  S. C. Posada S.A. are numarul de inregistrare 19802 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  Protectia consumatorilor ANPC
  www.anpc.gov.ro

  Agenţie membra:

  membru fptr

  Poiana Brasov

  Fondata in 1895, Poiana Brasov a inceput prin a fi o zona turistica pentru orasul Brasov. Prima constructie inceputa aici a fost in anul 1904. In 1906 Poiana Brasov a devenit statiune turistica de ski si doar trei ani mai tarziu a avut loc prima Competie de Ski din Romania. In anul 1951 Poiana Brasov a gazduit Jocurile Internationale de Iarna studentesti. 

  In prezent statiunea arata mai degraba ca un oras decat ca o statiune de ski detinand hoteluri luxoase, apartamente de lux si restaurante clasice.
  Intinzandu-se pe un platou la baza muntelui Postavarul care face parte din lantul Carpatilor Meridionali, statiunea Poiana Brasov denumita si Poiana Soarelui, este un model de  frumusete.
  Aflata la numai 12 Km de orasul medieval Brasov si la peste 1020 m altitudine, Poiana Brasov este o oaza de liniste pentru toate categoriile de turisti in toate anotimpurile.

  Poiana Brasov este inconjurata de 4 mari masive muntoase:
  - Postavarul (altitudine maxima 1.799m) 
  - Piatra Craiului (altitudine maxima 2.238m) 
  - Bucegi (altitudine maxima 2.505m) 
  - Piatra Mare (altitudine maxima 1.848m)
  - Poiana Brasov este un loc de odihna si tratament, afaceri sau relaxare, concediu, sejur sau weekend, destinat tuturor categoriilor de turisti, in orice anotimp.

  Clima este tonic stimulanta specifica zonei de munte. Temperaturile medii sunt in luna Iulie de 14.5 C si poate ajunge in ianuarie la -5 C. Precipitatiile  ajung la 900 mm anual (ploi frecvente). Stratul de zapada dureaza aproximativ 120 de zile pe an.
  Poiana Brasov, medical vorbind, este o veritabila farmacie naturala. Nu sunt necesare vaccinuri de nici un fel la intrare in Romania, indiferent din ce tari veniti. Ingrijirea si asistenta medicala este asigurata de spitale de stat sau clinici particulare la preturi acceptabile.
  Aerul este curat, plin de ozon si fara praf. Presiunea atmosferica scazuta si ionizarea atmosferica sunt factori de tratament recomandati in tratarea nevrozelor astenice, supraincarcarilor psihice si intelectuale, anemiei, bolilor endocrine si respiratorii (pneumonii, asm bronsitic etc.).

  Partiile si gradul de dificultate:

  Denumire

  Grad de dificultate

  Lungime (m)

  Ruia

  greu

  540

  Kantzel

  greu

  350

  Sulinar

  mediu

  2241

  Lupului

  greu

  2860

  Subteleferic

  greu

  1000

  Slalom

  greu

  575

  Bradul

  usor

  458

  Stadion

  usor

  300

  Drumul Rosu

  usor

  3821

   

  Hoteluri partenere

  • Cabana Cumpana Cabana Cumpana
  • Cabana Capra Cabana Capra
  • Hotel Posada Vidraru Hotel Posada Vidraru
  • Hotel Posada Curtea de Arges Hotel Posada Curtea de Arges
  • Hotel Star Pitesti Hotel Star Pitesti
  • Hotel Escalade Poiana Brasov Hotel Escalade

  Companii aeriene partenere

  Rezervari bilete avion Air Berlin Rezervari bilete avion Air France Rezervari bilete avion Alitalia Rezervari bilete avion Austrian Rezervari bilete avion British Airways Rezervari bilete avion Czech Airlines Rezervari bilete avion Fly Dubai Rezervari bilete avion KLM Rezervari bilete avion Blue Air Rezervari bilete avion LOT Polish Airlines Rezervari bilete avion Lufthansa Rezervari bilete avion Olympic Rezervari bilete avion Swiss Rezervari bilete avion TAP Portugal Rezervari bilete avion Tarom Rezervari bilete avion Turkish Airlines Rezervari bilete avion Wizz Air

  Agenţia Turism Posada Curtea de Argeş

  Adresa: B-dul Basarabilor, Nr. 27-29, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, C.P. 115300, Romania

  Documente

  © 2017. All Rights Reserved.

  Search